- Immo Verbrugghe


Brandegems Ham 1 Merelbeke

Voormalig cultureel centrum van Merelbeke 't Groenendal met ruime parking, gelegen op een oppervlakte van 3.195 m² . Vlotte verbinding via nabijgelegen oprit R4 naar snelwegen E40 en E17.

Indeling gebouw
De indeling van de gelijkvloerse verdieping is vooral gefocust op de grote multifunctionele theaterzaal, die bereikbaar is vanuit de centrale inkomhal; diagonaal hiertegenover is er een tweede zaal (eerder een grote vergaderzaal of ontmoetingsruimte). Ingesloten hiertussen vinden we dus de inkomzone, met hierbij aansluitend een sanitair blok, alsook een toegangshalletje tot het appartement op de 1ste verdieping. Aan de andere hoek vinden we o.a. de loges voor de artiesten, alsook de keuken en bar om beide zalen te kunnen bedienen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee blokken: er is een appartement dat beschikt over 2 slaapkamers, een leefruimte met open keuken en een badkamer, en anderzijds zijn er een tweetal ruime lokalen (archief en vergaderzaal) alsook een grote stookruimte.

Wat betreft verwarming is er een performante installatie van vrij recente datum in de stookruimte op de eerste verdieping aanwezig: het gaat over 3 hoogrendement stookketels (merk Remeha) op aardgas, die in een 4-tal aparte kringen kunnen voorzien in de verwarming van de burelen, de grote zaal, de kleine zaal en de luchtgroep. Er is een bijkomende aparte gasketel voor het appartement, die zich in de inkom- en traphal van dit appartement bevindt.

Nuttige vloeroppervlakte
ca 572 m² op het gelijkvloers
ca 176 m² op de eerste verdieping waarvan ca 71 m² nuttige oppervlakte appartement

Voorschriften voor deze site volgens het BPA
Het gebied is bestemd voor gemeenschapsvoorzieningen en openbare nutsvoorzieningen, voor het onderbrengen van uitrustingen met een openbaar karakter en voor inrichtingen van openbaar belang, die geen negatieve invloed uitoefenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het aanpalende natuurgebied. Onder negatieve invloed wordt ondermeer verstaan: water-, bodem- of luchtvervuiling, geluidshinder en visuele verontreiniging.

Dit is een verkoopdossier dat aangeboden wordt in het kader van een online biedingsprocedure via het online biedingssysteem van Covast

Nuttige vloeroppervlakte
ca 572 m² op het gelijkvloers
ca 176 m² op de eerste verdieping waarvan ca 71 m² nuttige oppervlakte appartement

KI: 5679
EPC: 441 kWh/m² jaar
UC: 2575502

Instelprijs: 428.000,-

BIJKOMENDE INFORMATIE

Stedenbouwkundige mogelijkheden Groenendal
Opmetingsplan
Notari√ęle inlichtingen

 

Recente stedenbouwkundige vergunning: ja
Dagvaarding: geen jageen 
Voorkooprecht: nee
Verkavelingvergunning: nee 
Stedenbouwkundige bestemming: andschappelijk waardevol agrarisch gebied

Van nature overstromingsgevoelig gebied: neen
Effectief overstromingsgevoelig: neen
Mogelijk overstromingsgevoelig: ja
Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen